Opdrachtgevers

BORO*ATELIER


BORO*ATELIER

Webshuttle

Complete website laten maken bij een betrouwbare partner? Bij Webshuttle verzorgen wij uw complete website tegen een aantrekkelijk tarief.

Home

 

FRANK about tea

FRANK about tea was founded by two young rebels, who decided it was time te shake things up in the age-old tea sector.

Armed with little more than a motorcycle, they went searching the highlands of East Africa looking for the best teas straight from tea producers in Rwanda, Uganda and Kenia. They wanted to show the world that great quality tea can come straight from Africa.

Their dream was to make tea drinking exciting again and introduce the West to higher quality, 100% natural loose tea, and to be totally transparent about the origin of your daily cup of tea. So far, they’re doing pretty well.

https://frankabouttea.com/

Been Zwembadtechniek

Plaatst en renoveert de mooiste zwembaden, sauna’s, whirlpools. En staan garant voor het beste onderhoud.

http://www.zwembadtechniek.nl

ZAZU

Is een duurzaam bedrijf dat zich bezig houdt met het laten vervaardigen van duurzaam geproduceerde kleding. De luxueuse kleding is een combinatie van ons Europese gevoel voor stijl en Ecuadoriaans vakmanschap.

ZAZU zorgt voor eerlijke arbeidsvoorwaarden en salarissen voor hun ambachtslieden en gebruiken milieuvriendelijke wol afkomstig van vrije uitloop dieren die goed door hun eigenaars worden behandeld.

www.zazuamsterdam.nl


Haagfens Consultancy

Een consulant op het gebied van financiële administratie/ personeels-/fiscaal/advies en nog meer.

Haagfens ondersteun ik indien dit nodig is. Dit beslaat niet altijd een volle werkdag per week. Zo ziet u, SVR Office Support is zeer flexibel in te zetten.

www.haagfens.nl


E&W Bouwgroep BV

Het is weer tijd voor een VCA audit. Of SVR Office Support even de boel op de rit wil zetten en de audit wil begeleiden.

Geen probleem!

www.ew-bouwgroep.nl


Terwel BV, The Organic Village, Nablus Soap en DMBC

Een Holding met diverse BV’s. Voordat ik werd benaderd nog zonder geautomatiseerde administratie. Gezien de groei van de bedrijven is het noodzakelijk om een correcte boekhouding te voeren. Na de nodige inventarisatie is er gekozen voor EXACT On Line. Nu is het aan SVR om alle schoenendozen leeg te halen en te verwerken in het syteem.

Ondertussen zijn we een aantal maanden verder en is de administratie geautomatiseerd. Uitbreiding van de overeengekomen werkzaamheden zijn voornamelijk in de P&O sfeer.


Lovechock

Deze bedenker en leverancier van rauwe chocolade staat met regelmaat op beurzen waar gezondheid en het lichaam centraal staan. De rapportages die geschreven worden op de beurs dienen in SAP ingevoerd te worden. Dit hebben ze aan mij toevertrouwd.

Lovechock wordt met liefde handgemaakt van de beste biologische cacao uit Ecuador. Omdat de cacaobonen ongebrand en koudgemalen zijn, zit Lovechock supervol flavonoïden en ‘liefdesstofjes’: stofjes waar je je liefdevol & blij door voelt.

www.lovechock.com


E&R Infratechniek

Is gespecialiseerd in de Combi reconstructie werkzaamheden t.b.v. diverse Telecom Providers.

Ik heb de opdracht gekregen om het VCA handboek en de bijbehorende formulieren te controleren en daar waar nodig enig structuur in aan te brengen. Zodra alles op orde is kan de V&G functionaris het weer bijhouden.

Eén van de bijkomstigheden is overzichten maken en reminders wat, wanneer gekeurd moet worden.

Er zijn diverse mogelijkheden om het beheren van de VCA makkelijker of te wel overzichtelijk te maken. Per bedrijf zal dit verschillen.

www.er-infratechniek.nl


Gratiae Europe BV

Ik was hier werkzaam in de functie Office manager/secretaresse.

Een van oorsprong Israëlisch bedrijf die in Europa diverse winkels heeft. Vanuit het hoofdkantoor van Europa (waar ik werkzaam was), worden de bestellingen verwerkt en verzonden, ook die via de website worden besteld.

De voertaal op kantoor is Engels en Hebreeuws.

Mijn hoofdactiviteit was het coördineren en realiseren van een verhuizing. Hiervoor zijn diverse offertes aangevraagd, w.o. voor de infrastructuur welke in zijn geheel geïnstalleerd diende te worden. Het de- en wederom monteren van de magazijnstellingen en de verhuizing van de voorraad en inboedel.

Een hele uitdaging om dit binnen 3 weken te realiseren, inclusief de verhuizing van telecom en nutsvoorzieningen. Dit is gelukt!